Weblap készítés

Arculati tervezés

Korunkban az internet az információszerzés elsődleges forrásává vált. A termékek és szolgáltatások tárháza. Mi az? Mennyibe kerül? Hol érhetjük el? Először a szolgáltató, forgalmazó cég weboldalát keressük meg. Cégének megítélését nagyban befolyásolja, hogy ezeknek az embereknek mi az első benyomása bemutatkozó weboldala alapján.

A weblapunk egy tükröt nyújt rólunk, informálja potenciális vevőinket, üzleti partnereinket. Az igazán jól megtervezett és kivitelezett arculat javítja üzleti megítélésünket.

Az Elitweb kft. weboldalak készítése mellett az arculatnak megfelelően névjegykártya, szórólap, levelezőpapír, boríték, logok tervezését is vállalja, ami tovább emeli vállalkozása presztízsét.

Keresőoptimalizálás

Az internetezők nagy része a keresők (pl. Google, Yahoo!) segítségével talál meg egy adott témájú weboldalt. Statisztikák szerint a felhasználók 99%-a csak az első 20-25 találatot nézi meg a listán. Hiába kínál egy cég piacképes, jó minőségű szolgáltatást, ha leendő ügyfelei nem jutnak el a weboldalára, ezért fontos, hogy weboldalunkat úgy optimalizáljuk, hogy a keresők előrébb sorolják a találati listákon. Tapasztalatok szerint annál nehezebb jó helyezést elérni, minél több weboldal létezik az adott témában. Az Elitweb segítséget nyújt weboldala optimalizálásában illetve hatékony eszközöket kínál a weboldalána forgalmának követésére.

A weboldal fejlesztés menete

A weboldalak fejlesztése egy összetett folyamat, mely alapos tervezéssel kezdődik. A folyamat minden lépése az ügyfél bevonásával történik, így még folyamatában lehetőség nyílik kisebb módosítások elvégzésére.


1. Az igények felmérése

Fontos, hogy pontosan feltérképezzük, hogy az oldallal kapcsolatban milyen elvárások vannak grafika és funcionalitás terén. Az Elitweb természetesen segít, javaslatokat tesz, hogy mik azok a megoldások, technológiák, amelyekkel weboldalát áttekinthetővé, könnyen kezelhetővé teheti.

2. Grafikai, ergonomiai tervezés

Ha már letisztultak a követelmények, az Elitweb nekikezd a kivitelezésnek. Először elkészítjük az oldal vázlatos grafikai tervét, amit egyeztetés után készre dolgozunk. Az ergonomia tervezés során az oldal funkciói úgy kerülnek megtervezésre, hogy az a látogatók számára könnyen kezelhető legyen.

3. Kivitelezés, tesztelés

Ebben a fázisban történik meg az oldal tényleges technikai megvalósítása.

4. Tartalomfeltöltés

Miután elkészült a weboldal végleges grafikája és megtörtént a leprogramozása fel kerülnek a tartalmi elemek.

5. Átadás

Megtörténik az oldal átadása.

6. Promóció

Igény szerint vállaljuk az elkészült weboldal promócióját, forgalmának nyomonkövetését.


Facebook